Referenties

Op deze pagina treft u de meningen en gedachte aan van leerlingen die nog bij Rijschool "Respect" rijden of hebben gereden.

Amanda (24)
Na 5 jaar ben ik eindelijk gaan lessen bij mijn vader. Hoewel het wel pittig is om bij je vader te lessen ben ik wel blij dat ik het bij hem heb gedaan en niet bij een andere rij- instructeur. Hij is wel streng maar dat heeft zijn baat gehad. Ik heb in 1x me rijbewijs gehaald. Geslaagd 26-03-2010. THNX
Celina (22)
Rijschool respect is voor mij een goede rijschool, waar je voor weinig geld op een leuke manier je rijbewijs kan halen! Amit is een fijne rij-instructeur, die duidelijk kan uitleggen, de tijd neemt om dingen aan te leren, maar ook wijst op fouten. Ik vind het een prettige manier van leren, het proces heeft een duidelijk stappenplan waar iedereen op zijn eigen tempo kan leren. Naast zijn vaardigheden is het ook nog eens gezellig om les te volgen. Ik k an met hem praten en lachen, waardoor ik op een ontspannen manier mijn rijbewijs kan halen. Kortom, ik ben zeer tevreden! Geslaagd 16-11-2010.
Romano (18)
Mijn naam is Romano Schniermanni en ben sinds februari 18 jaar geworden. Sinds de dag dat ik jarig ben les ik al bij Amit. Ik heb een Studentenpakket genomen van 40 lessen incl. TTT en Praktijkexamen. Het begin was altijd even moeilijk, leren de koppeling op te laten komen, schakelen enz. Het is natuurlijk helemaal nieuw voor je, dus het is even wennen. Gelukkig is Amit een rustige leraar, hij legt alles goed en rustig uit, met een lolletje ertussen zodat je je ook op je gemakt voelt! Ik mag nu bijna afrijden en gelukkig gaat alles nu goed. Tuurlijk heb ik foutjes gemaakt, maar hij is niet iemand die snel boos word gelukkig, hij zegt gewoon hoe je het beter had kunnen doen op een rustige manier. Geslaagd 15-11-2010 Als je op je gemak en met een goed gevoel je rijbewijs wilt halen, is Amit een echte aanrader!
Shirley (20)
Sinds 6 september 2010 ben ik bij Amit Lachansing gaan lessen hiervoor had ik zelf al een aantal lessen gevolgd bij een andere rijschool maar dat ging niet helemaal zoals ik had gehoopt dat het zou gaan dus had ik de keuze gemaakt om bij een andere rijschool te gaan lessen. Amit werd mijn nieuwe rij-instructeur en ik merkte al gauw vele verbeteringen tijdens het lessen bij Amit. Hij corrigeerde mij direct op de punten wat er steeds mis ging bij mij,we hebben het vaak doorgenomen en nu gaat het al veel beter. Wat mij opvalt bij Amit is dat hij veel geduld heb tijdens het rijden,hij geeft goede adviezen waar je wat aan hebt en van kunt leren. Ik ben zelf erg tevreden over zijn manier van les geven. Dus twijfel niet en maak een afspraak om zelf die ervaring op te doen zoals ik dat ook heb gedaan.
Jessica (32)
Rijschool Respect is een super rijschool!!! Amit geeft heel fijn zijn lessen. Ik voel mij erg op mijn gemak bij hem. Een rustig en gemoedelijke manier van lessen. Probeer het ook een keer!!! Geslaagd 17-11-2010
Reindert (18)
Ik vind Amit een goede rij-instructeur. Ik raad andere mensen ook aan om bij Rijschool Respect te gaan lessen, omdat het goedkoop is en alles wordt goed uitgelegd.
Rick (18)
Mijn broer heeft een jaar geleden ook bij Amit gelest en was toen in 1 keer geslaagd. Voor mij was het dus vanzelfsprekend dat ik ook daar zou gaan lessen. Mijn ervaring met Amit is dat hij streng is maar goed les kan geven. Hij geeft duidelijk je fouten aan en als hij kritiek heeft op je dan is het ook terecht.
Renoe (20)
Ik vindt Amit een goede rij-instructeur, omdat hij alles stapsgewijs uitlegt en op een goede manier dat je het snel begrijpt. En als je autorijden begrijpt heb je meer kans om je rij-examen te halen. Blij dat ik bij Amit rij!!
Mireille (19)
Mijn naam is Mireille. Ik vond Amit een heel goede rij-instrecteur. Hij legt je alles goed en duidelijk uit. En ik vond het rijden altijd erg leuk om te doen. We zaten altijd lekker veel te kletsen, waardoor je je op je gemakt voelt. Ik raad het zeker aan om bij Amit te gaan rijden. Hij heeft veel geduld en gaat iets niet goed, dan legt hij het gewoon opnieuw uit. Was erg blij dat Amit mijn rij-instrecteur was. Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald. GESLAAGD: 28 September 2010.